Timi jatkaa puheenjohtajana

28.04.2020

Tuore hallitus piti järjestäytymiskokouksen ja valitsi Timi Laineen jatkamaan yhtiön puheenjohtajana. Samalla myös hallitus kokoontui päättämään seuraavista asioista.

Hallituksessa paljon eri osaamista

Yhtiön monivuotinen isännöitsijä jää nyt keväällä ansaitulle eläkkeelle ja hallitus päätti toistaiseksi olla valitsematta uutta isännöitsijää. Yhtiö on hyvässä kunnossa ja hallituksesta löytyy osaamista asumisen monilta eri osa-alueilta.

Timi vastaa yhtiön hallinnollisista asioista. Ari Kultanen ottaa vastuulleen yhtiön remontti- ja kunnossapitoasiat. Esan vastuualueena on eri projektien, talkoiden ja toimintojen läpivienti. Lisäksi joka kuukausi yksi hallituksen jäsen päivystää kiiretapauksissa.

Päivystysvuorot: toukokuu Timi, kesäkuu Esa, heinäkuu Ari, elokuu Timi jne.. Soita tai laita viestiä kun tulee hallitukselle ilmoitettavaa.

Kevään talkoita ei pidetä

Vallitsevan koronatilanteen johdosta ei tänä keväänä kokoonnuta yhteisiin talkoisiin. Jokaiselle osakkaalle tulee viestiä tehtävistä jotka hoidetaan oman asunnon osalta kuntoon. Kesäajan siistimisvuorot käynnistyvät viikolla 20. 

Vaikka yhteisiä talkoita ei nyt pidetä, niin hoidetaan silti yhdessä omat alueemme kuntoon!

Kesän alussa on tarkoitus myös laittaa pyörävarasto kuntoon ja rakentaa uusi roskisaitaus.